تاریخ خبر: کد خبر: 8911

آیت‌الله علم‌الهدی:

«آتش به اختیار» به معنای عمل خودسرانه نیست/ فرمانده به کسی که اعتماد دارد می‌گوید «آتش به اختیار»

آتش به اختیار به معنای عمل خودسر نیست، یعنی ابتکار مال شما، احساس مال شما، احساس دارید، با ابتکار جلو بروید و در خط دفاع از آرمان‌ها و مقاصد اصلی و اصول ارزشی این انقلاب بایستید، دفاع کنید و با دشمن بجنگید.

«آتش به اختیار» به معنای عمل خودسرانه نیست/ فرمانده به کسی که اعتماد دارد می‌گوید «آتش به اختیار»

به گزارش «قاصدنیوز»، آیت‌الله علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه دوم نماز جمعه این هفته در حرم امام‌رضا علیه‌السلام سخنانی ایراد کرد که اهم آن در ادامه می‌آید:

 

*با اشاره به دلایل رجوع مردم به امیرالمؤمنین پس از 25 سال: مردم به این نتیجه رسیدند 25 سال انحراف رهبری از خط امامت برای آنان دزدی ایجاد کرد، چپاول ایجاد کرد، ظلم و تبعیض برای آنان درست شذ، رانت‌خواری‌های شدید و چپاولگری‌های بی‌حدواندازه، شکاف طبقاتی در مردم ایجاد شد، قشر توده مردم در یک استضعاف، فقر و فلاکت، یک اقلیت به نام بنی‌امیه به خاطر قوم‌وخویشی با خلیفه به همه آلاف و الوف رسیدند، مردم این را دیدند.

 

*ریختند به سر امیرالمؤمنین و با او بیعت کردند، علی را برای عدل آوردند، برای این آوردند که ریشه ظلم و ستم کنده شود و همین مردمی که خودشان این کار را کردند، کار به‌جایی رسید مولا هرچه به آنان می‌گفت بروید با ظلم، جانی، آدم کش و شمردل چکمه به پا بجنگید و شر آنان را از جامعه کم کنید، مردم راه نمی‌افتادند.

 

*علل دوری مردم از عدل امیرالمؤمنین و تن دادن به ظلم چپاولگران دو چیز بود. یکی مسئله زندگی، فکر کردند می‌توانند زندگی کنند، نان، آب و خوراکشان سر میخ باشد، از علی دوستی خسته شده و از طرفداری علی خسته شدند، وای به روزی که مردم ما از انقلاب خسته شوند که الحمدالله مردم ما 38 سال ایستاده و نسل سومشان پایمردتر از نسل اول ایستاده‌اند.

 

*خدا رحمت کند امام رضوان‌الله تعالی علیه را؛ روزی با بعضی علمای امام خدمت امام بودیم در اتاق پیشت حسینیه، امام صحبت می‌کردند، یک عده رزمندگان آمده بودند بروند جبهه، رسم رزمندگان این بود اول می‌آمدند خدمت امام، امام را ملاقات می‌کردند و بعد می‌رفتند جبهه، این جلسه طول کشید، این رزمنده‌ها در حسینیه معطل شدند، شروع کردند شعار دادن، صدای این‌ها که به شعار بلند شد، متوجه شدیم امام منقلب شدند، امام در قدرت تحفظشان یک قهرمان بودند، هیچ‌وقت احساساتشان را بروز نمی‌دادند، احساساتی هم که می‌شدند بروز نمی‌دادند، تحفظ عجیبی امام در وضعیت درونی‌شان داشتند اما آنجا دیدیم با همه تحفظشان آنجا منقلب شدند، صورتشان برافروخته شد، صحبتشان را قطع کردند و سکوت کردند، انگار بغضی گلوی ایشان را گرفت که نتوانستند صحبتشان را ادامه دهند، مدتی تأمل کردند و بعد به ما فرمودند این صدا را می‌شنوید؟ اگر ده نفر از این‌ها پیش امیرالمؤمنین بودند، علی مظلوم واقع نمی‌شد.

 

*یعنی از این جبهه‌ای‌ها، از این حزب‌اللهی‌ها، از این بسیجی‌ها حتی امیرالمؤمنین دو نفر نداشت و برای این علی مظلوم بود؛ اینکه امروز مشاهده می‌کنید مقام معظم رهبری در جمع نیروهای متدین متعبد روشن‌اندیش دانشگاهی با کمال صراحت و با کمال صمیمیت اعلام می‌کند شما افسران جنگ نرم راه بیفتید «آتش به اختیار»، چون نیروی این‌جوری دارد و امیرالمؤمنین نداشتند.

 

«آتش به اختیار» به معنای عمل خودسرانه نیست

*اینکه مقام معظم رهبری فرمودند آتش به اختیار، نه اینکه کسی برود خودسرانه عملی انجام دهد، یعنی مقام معظم رهبری اولاً نسبت به نیروی حزب‌اللهی متدین، جوانان ولایی امروز آن‌قدر اطمینان و آن‌قدر اعتماد دارند که می‌گویند شما بدون الهام از قرارگاه فرماندهی، آتش به اختیار می‌توانید عمل کنید چون هم دشمن را می‌شناسید و هم می‌توانید دشمن براندازی داشته باشید.

 

*رزمنده‌ای که در میدان جنگ واقع می‌شود، وقتی فرمانده از قرارگاه به او می‌گوید آتش به اختیار که به همه‌چیز آن رزمنده اعتماد دارد، می‌داند رزمنده صف دشمن را عوضی نمی‌گیرد، می‌داند رزمنده در مقاومت در برابر دشمن کوتاه نمی‌آید، می‌داند این رزمنده با آرمان، با ایمان، با عقیده و با دلش می‌خواهد در خط براندازی دشمن قدم بردارد، وقتی چنین اطمینانی داشت می‌گویند آتش به اختیار.

 

*آتش به اختیار به معنای عمل خودسر نیست، یعنی ابتکار مال شما، احساس مال شما، احساس دارید، با ابتکار جلو بروید و در خط دفاع از آرمان‌ها و مقاصد اصلی و اصول ارزشی این انقلاب بایستید، دفاع کنید و با دشمن بجنگید.

 

فرمانده به طرف مقابل می‌گوید آتش به اختیار!؟ آن‌طرف مزدور دشمن است

*یک نادان بی‌محتوایی می‌گوید اگر آتش به اختیار از این‌طرف هست، پس آتش به اختیار از آن‌طرف هم هست، یعنی چه این حرف؟ یعنی فرمانده یک قرارگاه به دشمن می‌گوید آتش به اختیار؟ آن‌طرف دشمن است، آن‌طرف فریب‌خورده دشمن استکباری است، آن‌طرف حقوق‌بگیر و مزدور دشمن است، آن‌طرف دارد در زمین دشمن در مقابل اصول ارزشی انقلاب ایستاده و می‌جنگد و مبارزه می‌کند، چه چیزش آتش به اختیار؟ او عامل دشمن است.

 

*به رزمنده افسر جنگ نرم مقام معظم رهبری می‌گویند آتش به اختیار چون به همه‌چیزش مطمئن هستند و اطمینان دارند، یعنی احساس مال شما، ایمان و ابتکار مال شما، منتظر کسی نشوید، منتظر جایی نباشید، این آتش به اختیاری که می‌گویند، تعیین تکلیف برای تمام دستگاه‌های مسؤول از اجرایی تا قضایی است که شما با افسران جنگ نرم آتش به اختیار باید به‌عنوان یک فرمانده برخورد کنید و در همه شئون و شرایط این‌ها را کمک کنید، کلمه آتش به اختیار خیلی معنا دارد، برای همه تعیین تکلیف است.

 

*خدایا تو را بر این نعمت شکر می‌کنیم، در نسل سوم این انقلاب چنین چهره‌هایی برای ما درست کردی، در جوانان ما، چنین نیروهایی برای اسلام آفریدی، برادران، خواهران، این‌ها همه نشانی این است که آقا می‌خواهند تشریف بیاورند، دیگر خودشان دارند می‌آیند، چنین سربازانی درست شدند، چنین میدان‌ها و سپاه‌هایی تشکیل‌شده و خود آقا دارند تشریف می‌آورند، می‌شود من پیرمرد هم در کنار جوانان و هم سن و سالان ما آن‌قدر عمر کنیم که جمال شما را ببینیم؟ تا کی برای مظلومیت جدت علی اشک بریزیم؟ تا کی هرچه عقلمان بازتر می‌شود، علی برای ما مظلوم‌تر جلوه کند؟

کلمات کلیدی

ارسال نظر

تریبون