تاریخ خبر: کد خبر: 5717

مجوزی برای مرکز همسریابی در استان صادر نشده است

گسترش روزافزون مراکز همسریابی به تقلید از برخی از کشورهای غربی، آن‌هم بدون اخذ مجوزهای لازم و رخنه شبکه‌های لجام‌گسیخته همسریابی در فضای مجازی، نه تنها کمک چندانی به موضوع ازدواج نداشته، بلکه باعث ایجاد مشکلات عدیده اجتماعی نیز شده است.

مجوزی برای مرکز همسریابی در استان صادر نشده است

چندسالی است که که پدیده‌ای به نام مراکز همسریابی به تقلید از برخی از کشورهای غربی در کشور ما به وجود آمده و حرف و حدیث‌های زیادی را نیز در استان‌های مختلف بر سر زبان‌ها کشانده است. گسترش روزافزون این مجموعه‌ها، آن‌هم بدون اخذ مجوزهای لازم و رخنه شبکه‌های لجام‌گسیخته همسریابی در فضای مجازی، نه تنها کمک چندانی به موضوع ازدواج نداشته، بلکه باعث ایجاد مشکلات عدیده اجتماعی نیز شده است. صحبت‌های مسئولان گواه آن است که مردم و به ویژه جوانان باید نسبت به این مراکز، هوشیاری بیشتری داشته باشند.

 

مجوزی صادر نشده است 

در همین راستا معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا گفت: تاکنون مجوزی برای تاسیس و فعالیت مرکز همسریابی در این استان صادر نشده و منتسب کردن برخی مجموعه‌ها به این اداره کل نادرست است. جعفر قدیری با بیان این که برخی مراکز، مدعی دریافت مجوز از این اداره کل شده‌اند که به هیچ‌وجه چنین مجوزی در استان صادر نشده است، افزود: این امر به منزله بی‌تفاوتی در این زمینه نیست. بلکه ساماندهی مراکز همسریابی از اولویت‌های در دستور کار است.

 

منتظر تصمیم وزارتخانه‌ایم 

وی همچنین با بیان اینکه آمار دقیق از تعداد این مراکز در دست نیست، ابراز داشت: در این زمینه منتظر راهکار وزارتخانه هستیم، تا مجوز فعالیت موسسات بر اساس ضوابط و قوانین صادر شود. معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: در همین راستا در پایان ماه جاری، جلسه‌ای در تهران برای تعیین تکلیف این‌گونه مراکز خواهیم داشت. در صورت تعیین اداره کل ورزش و جوانان به عنوان متولی این موضوع، کارهای لازم را آغاز خواهیم کرد. وی با بیان این که یک طرح جامع و کامل نیز توسط یکی از پژوهشگران خراسان رضوی به وزارتخانه ارسال شده است، متذکر شد: با این حال هنوز جوابی از تهران در این خصوص صادر نشده است.

 

راه‌اندازی دو مرکز مشاوره ازدواج در خراسان رضوی

قدیری همچنین در خصوص مراکز مشاوره ازدواج اعلام کرد: ساماندهی این گونه مراکز نخستین گام در استان است که آغاز شده است و طی حدود یک سال گذشته دو مرکز مشاوره ازدواج در استان از این اداره کل مجوز گرفته‌اند. وی با بیان اینکه آمار دقیق از شمار مراکز مشاوره ازدواج در دست نیست، اذعان داشت: برای راه‌اندازی این مراکز که دارای کارگاه‌های تخصصی ازدواج هستند، تفاهم‌نامه‌هایی با سازمان روان‌شناسی کشور به امضا رسیده است. معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در پاسخ به سوالی در خصوص دلایل روند کند ارائه مجوز به این مراکز در استان عنوان کرد: تعداد کم داوطلبان و مراجعه آن‌ها از کانال سازمان بهزیستی و همچنین چم‌و‌خم‌های اداری باعث این وضعیت بوده است. وی با ابراز خرسندی از این که این مشکلات به حداقل رسیده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای راه‌اندازی این مراکز از داوطلبانی که دارای مدرک کارشناسی ارشد در زمینه مشاوره باشند، استقبال می‌شود. استان خراسان رضوی دارای یک میلیون و ٨٠٠ هزار جوان ١٤ تا ٢٩ سال است که ٧٠٠ هزار نفر از این تعداد در مشهد زندگی می‌کنند.

 

 

کلمات کلیدی

ارسال نظر

تریبون