تاریخ خبر: کد خبر: 3389

اقدام ابتکاری مدیرهنری شهرداری مشهد برای استقبال از بهار

محمدهادی عرفان گفت: امیدواریم دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته معماری به این حوزه وارد شوند که استقبال از بهار می تواند نقطه شروع این اتفاق باشد.

به گزارش قاصدنیوز، محمدهادی عرفان مدیر هنری معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در اقدامی ابتکاری با حضور در جمع دانشجویان معماری دانشگاه خیام مشهد، ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون معماری شهری از آنان برای نقش آفرینی در طرح استقبال از بهار دعوت نمود.

 

در این جلسه که بیش از 90دقیقه به طول انجامید مدیر خانه هنرمندان مشهد و دانشجویان در خصوص موضوعات مختلف استقبال از بهار شهر مشهد به بحث و تبادل نظر پرداختند .

 

عرفان در این جلسه اظهار داشت:دانشجویان رشته معماری قدرت تجسم بالایی دارند و بخشی از حوزه کاری معماری هویت بخشی به فضای شهری می باشد اما متاسفانه تاکنون جای دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته معماری در طرح استقبال از بهار خالی بوده است.

 

وی افزود: در حال حاضر فاصله گسترده ای بین وضعیت موجود یادمان های شهری با سطح توان بجه های معماری وجود دارد که قطعا با اضافه شدن دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته معماری به این عرصه می توانیم به وضعیت بهتری برسیم.

 

1

مدیر امور هنری شهرداری مشهد اذعان داشت: تاکنون برای شهر مشهد حدود ۲۳۰۰ المان ساخته شده است اما حدود ۱۰۰ المان از آنها در حال حاضر در فضای شهری موجود است که این امر نشان دهنده نبود دانش کافی برای ساخت المان های موقت در شهر است.

 

عرفان ضمن بیان اینکه وزن برخی از المان های تولید شده در شهر مشهد به ۷ یا ۸ تن می رسد، تصریح کرد: معماران با ورود خود به صحنه استقبال از بهار می توانند کاری کنند تا وزن المان ها نسبت به گذشته کاهش پیدا کند تا تیم نصب المان ها در پیش از نوروز هر سال مجبور به کرایه حدود ۱۰۰ جرثقیل نباشد و حمل آنها به راحتی امکان پذیر باشد.

 

2

وی ناهمگونی المان با محیط نصب آن را یکی دیگر از ضعف های طرح استقبال از بهار دانست و افزود: امسال تاکید ویژه داریم تا هنرمندان با در نظر گرفتن مکان نصب المان اقدام به طراحی اثر بکنند و بین المان و مکان رابطه مفهومی ایجاد نمایند.

 

مدیر امور هنری شهرداری مشهد مبلمان شهری را حوزه ای دیگری دانست که دانشجویان و فارغ التحصیلان معماری می توانند به آن وارد شوند و بیان کرد: مبلمان شهری امروز در کشور ما به ویژه شهر مشهد با توجه به تفاوت های فرهنگی و سنی بین مردم و زائرین تنها بستر ایجاد گفت و گو از سمت فضای شهری است زیرا همه افراد از این مبلمان استفاده می کنند در واقع امروز مبلمان شهری در مشهد بار هویت سازی را باید یک تنه به دوش بکشد که البته در این زمینه ضعف های زیادی را مشاهده می کنیم لذا امیدواریم دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته معماری به این حوزه وارد شوند که استقبال از بهار می تواند نقطه شروع این اتفاق باشد.

 

وی در ادامه مباحثی در خصوص مفهوم امروزی شهر، شیوه طراحی شهری در سطح دنیا و مبلمان های شهری شهرهای مختلف دنیا مطالبی را بیان کرد و به سوالات دانشجویان پاسخ داد.

3

 

منبع: مشهدتریبون

کلمات کلیدی

ارسال نظر

تریبون