تاریخ خبر: کد خبر: 932

تولید کنندگان ارزشمند سینما باید پای منبرها تربیت شوند

سي و ششمين نشست هنر متعالي که روز گذشته توسط اداره هنر و رسانه دفتر تبليغات اسلامي خراسان رضوي برگزار شد، ابوالقاسم طالبي خطاب به حاضران در جلسه گفت: من خيلي موافق ورود طلبه ها به عرصه فيلمسازي نيستم.

تولید کنندگان ارزشمند سینما باید پای منبرها تربیت شوند

به گزارش قاصدنیوز به نقل از روزنامه خراسان، کارگردان مطرح سينماي ايران در نشستي صميمي با جمعي از طلاب حوزه علميه مشهد به ارتباط و مطالبه ميان هنرمندان و طلاب اشاره کرد و با بيان اين که طلاب بايد هنرمندان را تحت تأثير قرار دهند، گفت: طلبه هاي ما بايد دل کارگردان ها را به دست آورند و آن ها را از صميم قلب تشويق کنند.

 

سي و ششمين نشست هنر متعالي که روز گذشته توسط اداره هنر و رسانه دفتر تبليغات اسلامي خراسان رضوي برگزار شد، ابوالقاسم طالبي خطاب به حاضران در جلسه گفت: من خيلي موافق ورود طلبه ها به عرصه فيلمسازي نيستم.

 

شما بايد درس بخوانيد، فاضل شويد و امثال ده نمکي ها و ميرباقري ها را تربيت کنيد. در واقع وظيفه شما تربيت فيلمساز است.

 

او افزود: خود را بسازيد تا دل هنرمندان را به دست آوريد. من وقتي به حج يا عتبات مي روم، دوربين همراهم نمي برم و خود را به زيارت مي سپارم.

 

شما نيز بايد از اين دوربين دوري کنيد و به ساختن خود مشغول شويد. کارگردان فيلم سينمايي «قلاده هاي طلا» وظيفه طلاب را ايجاد فضاي امن روحي براي جامعه با عمل و کلام عنوان و خاطر نشان کرد: اگر شما فيلمي تماشا کرديد که در نظرتان فقط يک سکانس از آن فيلم جذاب بود، براي همان يک سکانس کارگردان فيلم را تشويق کنيد و دل او را به دست بياوريد.

 

«طالبي» با بيان اين که هنرمندان و به خصوص سينماگران نياز به محبت و مهرباني و حمايت دارند، افزود: وقتي طلاب، روحانيون و اقشار مذهبي جامعه در عرصه هاي مختلف از سينماگران حمايت کنند، سينماگران نيز به وجد آمده و پاي کار مي آيند اما وقتي مي بينيم برخي طلاب حاضر به هزينه کردن براي عقايد و ارزش هاي خود نيستند، ما نيز رغبت خود را از دست مي دهيم.

 

او با بيان اين که متأسفانه بسياري از خانواده ها و اقشار مذهبي جامعه به سينما نمي روند، افزود: يکي از وظايف ديگر شما اين است که خانواده هاي مذهبي را براي تماشاي فيلم هاي خوب در سينما تشويق کنيد.

 

ما و هاليوود

طالبي با بيان اين که در خارج از کشور حس عجيب و غريبي براي کارگردان ها ايجاد مي کنند و آن ها را از فضاي ذهني و روحي کشور خود دور مي کنند، به پيشرفت هاي يهوديان در هاليوود اشاره کرد و گفت: هم اکنون کمپاني هاي اسلحه سازي، شرکت هاي طراحي لباس، شرکت هاي مسافربري و هواپيمايي و شرکت هاي پليس شخصي با کمپاني هاي فيلمسازي مرتبط شده و کالاها و محصولات خود را از طريق رسانه تبليغ و ترويج و سبک زندگي خود را به دنيا غالب مي کنند.

 

او در همين رابطه افزود: در مقابل کشورهاي ديگري مثل ايتاليا، فرانسه و ... هستند که آرزوي داشتن جريان سينمايي در کشور خود را دارند. ما بايد در مقابل برخي از اين کشورها به سينماي خود افتخار کنيم و با گرفتن تکنيک هاي هاليوود در حوزه فيلمسازي محتواي مورد نظر خود را در آن جاري کنيم.

 

گاهي بايد 8 سال جنگيد

کارگردان فيلم سينمايي قلاده هاي طلا در بخش ديگري از سخنان خود به حوادث سال 88 اشاره کرد و يادآور شد: بعد از حوادث آن سال اين غيرت و باور در طلبه ها، دانشجويان و به طور کلي جوانان نسل سوم و چهارم انقلاب پديد آمد که انقلاب اسلامي متعلق به ماست و براي حفظ آن گاهي لازم است 8 سال جنگيد و گاهي لازم است 8 ماه کتک خورد. او با بيان اين که برخي از نمازشب خوان هاي ما براي حوادث سال 88 بايد توبه کنند، اظهار کرد: در حال حاضر افرادي سربرآورده اند که سر کودک را جلوي چشمان مادرش از تن جدا و به اين موضوع افتخار مي کنند و نماز بسيار هم مي خوانند.

 

پس تنها به خواندن نماز و گرفتن روزه نبايد اکتفا کرد؛ بلکه آن چه ملاک خواهد بود، پيروي از ولايت است. اين کارگردان سينماي ايران با اشاره به اين که بسياري از کتاب هاي فارسي درباره ولايت فقيه را مطالعه کرده و حاشيه هايي بر آن ها نوشته است، افزود: مگر خود شما نمي گوييد کسي که ولايت ندارد، هيچ چيز ندارد يا اين که مي گوييد ولايت فقيه ولايت رسول خدا است؛ پس چرا زمان کتک خوردن و دفاع از عقيده که مي رسد، همه به کناري مي روند. اين گزارش حاکي است، در بخشي از اين نشست نيز حاضران سوالات خود را با «طالبي» در ميان گذاشتند.

کلمات کلیدی

ارسال نظر

تریبون