تاریخ خبر: کد خبر: 368

حجت الاسلام نظافت: منتظر واقعی کسی است که ثبات عقیده دارد

حجت الاسلام نظافت: منتظر واقعی کسی است که ثبات عقیده دارد

حجت الاسلام محمد جواد نظافت، مدیر مدرسه علمیه حضرت مهدی(عج) امشب در سومین شب از نشست های دهه مهدویت خیمة الانتظار با اشاره به دعای «الله عرّفنی نفسک...»، اظهار کرد: این دعای شریفه که برای زمان غیبت توصیه شده است، بیانگر این است که معرفت خداوند زیربنا است و پس از آن معرفت پیامبر(ص) و ائمه طهار(ع) قرار دارد.

  •   منتظر واقعی کسی است که عقایدش مستحکم و باثبات است. منتظر واقعی در برخورد با سایر مسلمانان ضمن رعایت ادب و احترام، با دادن آگاهی و معرفت تلاش می کند که آنان را به امام زمان(عج) نزدیک کند.

 

  •  نظافت با اشاره به پاره ای شبهات اهل سنت نسبت به مکتب تشیع و پاسخ آن ها گفت: خداوند در آیه 101 سوره آل عمران می فرماید «چگونه کافر می شوید در حالی که آیات قرآن بر شما تلاوت می شود و پیامبر خدا نیز میان شما است؟». این نشان می دهد که با وجود قرآن و پیامبر، کفر معنا ندارد اما آیا می شود گفت پس از پیامبر که قرآن تنها می ماند، امکان کفر وجود دارد؟ پاسخ منفی است زیرا پس از پیامبر(ص)، ائمه اطهار(ع) با علم و عصمت ایشان جانشینی حضرت را به عهده دارند.

 

  •   افتخار دین اسلام، کامل و جامع بودن آن نسبت به سایر ادیان است. اسلام برا همه ابعاد زندگی انسان اعم از فردی و اجتماعی، طرح و برنامه دارد.

 

  •  امام زمان(عج) تنها غایب از نظر است و در واقع میان ماحضور داشته و تأثیرگذار است. اگر مطابق حدیث شریف واصله از امام زمان(عج)، در دوران غیبت به ولی فقیه رجوع نکنیم جامعه دچار هرج و مرج و انحراف خواهد شد. وقتی یک فقیه پرچدار شد سایرین خود را مطیع او می دانند.

 

  •  علت غیبت امام دوازدهم را عدم آمادگی بشریت است. بشریت در طی تاریخ با به شهادت رساندن ائمه اطهار(ع) نشان داد که هنوز لیاقت ظهور امام را ندارد.

 

  •  افتخار تشیع این است که تنها مکتب زنده دنیا است و رابطه میان زمین و آسمان در آن با وجود قرآن و امام معصوم همواره محفوظ و زنده است.

 

  •  رشد و گسترش تشیع با وجود همه توطئه های دشمنان را حاصل عنایات امام عصر(عج) است.امروز وظیفه جوان شیعه، پیام رسانی معارف تشیع و زمینه سازی برای ظهور است.

 

  •  حجت الاسلام نظافت در ادامه با اشاره به فرارسیدن سالروز میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان گفت: به فرموده اباعبدالله(ع)، حضرت علی اکبر(ع)، شبیه ترین مردم از نظر ظاهر و اخلاق به پیامبر اسلام(ص) بود. این یعنی جوان نمونه مسلمان نیز باید خلق پیامبر گونه داشته باشد.

 

  • اراده قوی ودوری از کسالت، خودشناسی، خوش اخلاقی، تسلط بر نفس، نرمخویی و شجاعت را از شاخصه های اخلاق نبوی برشمرد و یادآور شد: پیامبر اکرم(ص) جز در برابر دشمن، عصبانی نمی شدند.

 

  •  شهدا به عنوان علی اکبرهای زمان ما هستند. رهبر معظم انقلاب مبنی بر کار فرهنگی توسط جوانان تاکید دارند. تلاش کنید با زمینه سازی ظهور، منتظر واقعی حضرت باشید.

کلمات کلیدی

ارسال نظر

تریبون