
1.
در خبرها خواندم که روز گذشته در آستانه تشییع شهدای استقامت، تنها دغدغه شورای تأمین استان اصفهان، خفه کردن صدای استکبارستیزی و مقابله با نشر شعار مرگ بر آمریکا بود؛ بطوریکه منزل شهیدی که چند شبانهروز است سربندهای "مرگ بر آمریکا" و تصاویر رهبر انقلاب و بیرقهای استکبارستیزی در آن تهیه میشد محل دستگیری فرزند شهید، طلبه ولایی مهدی امینی شد.
و در راستای جمعآوری پلاکاردهای استکبارستیزی به چند کانون فرهنگی اصفهان ازجمله کانون جوادالائمه تعرض گردید!!!
ماجرا وقتی غمانگیزتر میشود که میبینیم مراسم شهدای غواص اصفهان که با حضور بیسابقه و پرشور جوانان و مردم اصفهان میتوانست تجلیگاه و زنده کنندهی پیام خون شهیدان که همان استکبارستیزی، آمریکاستیزی و مبارزهی با ظالمان و گردنکشان هر عصری شود، با فشار و برنامهریزی مفصل اعوانوانصار دستگاههای امنیتی و دولتی اصفهان بیشتر به مراسم ختم و ترحیمی تبدیل شد که در آن اجساد مطهر شهیدان فقط تشییع شدند و سپس مردم و جوانان اصفهانی باید حمد و سورهای میخواندند و خیلی آرام متفرق میشدند!
مراسمی که پخشکنندگان سربندها و پلاکاردهای «یازهرا» و «مرگ بر آمریکا» توبیخ میشدند و در آن دستنوشتههای صادقانهی مردم که حاوی شعارهایی همچون «خون شهیدان ما قابل اکسید نیست»، «نه سازش٬ نه تسلیم٬ نبرد با آمریکا»، «دستاوردهای هستهای را ارزان نفروشیم» و... بودند، یکی پس از دیگری توسط افرادی ناشناس در کسوت مأموران امنیتی پایین کشیده شده و یا پاره میگشتند.
این مراسم در حالی برگزار شد که به واعظین و مداحان انقلابی اصفهان اجازه سخنرانی و مداحی داده نشد و زمانی که از یکی از مداحان مراسم سؤال میشود که چرا در رابطهی باهدف و راه این شهیدان که همان نبرد با آمریکا و مستکبرین است شعر و دکلمهای نخواندهاید؟ اینگونه پاسخ میدهد که: «قبل از مراسم در جلسهای توجیهی از سوی یکی از مسئولین دولتی برگزاری مراسم به ما تکلیف شد که فقط روضه بخوانیم و حرفی از سیاست و آمریکا و استکبار و مذاکرات هستهای و از این قبیل مسائل به میان نیاوریم!»
بازداشت چند تن از فعالان مردمی و فرهنگی چند ساعت قبل از مراسم و رفتارهای امنیتی و سرکوبگرانهی مردم که در بالا به گوشهای از آنها اشاره شد، همه دست در دست هم داد که مراسمی باشکوه که میتوانست همانند مراسم تشییع غواصان شهید در شهر تهران که جلوهای از شور استکبارستیزی مردم انقلابی ایران و بستری برای ابراز عقاید واقعی ملت مؤمن و همیشه درصحنهی ایران پیرامون نوع تعامل با جامعهی بینالمللی بود؛ تبدیل به مراسمی خشک و بیروح و فرمایشی شود.
برخورد و دستگیری کسانی که پیرو منویات رهبری در مسیر مبارزه با استکبارستیزی امریکا قدم برداشتهاند این سؤال را در ذهن جاری میکند که آیا پس از توافق وین، دولت یازدهم مخالف ادامه روند استکبارستیزی و مقابله با امریکا است؟ هرچند در آبان ۱۳۹۲ نیز زمانی که بیلبوردهای صداقت آمریکایی در تهران و چندین کلانشهر کشور نصبشده بود دولت و حامیان آن علیه این بیلبوردها اعلام مواضع کردند بطوریکه که افخم سخنگوی وزارت امور خارجه دولت یازدهم نصب این بیلبوردها که در مسیر حرکت انقلاب اسلامی بوده است را یک کار غیرقانونی اعلام نمود.
این اقدامات دولت یازدهم در خصوص برخورد با منتقدین نیز مسبوق به سابقه بوده است، بطوریکه اخیراً هفتهنامه ۹ دی را که به نقد فنی توافق وین پرداخته بود توقیف نمود و پایگاه اطلاعرسانی رجانیوز و روزنامه کیهان نیز به همین بهانه تذکر گرفتهاند. هرچند روند دوساله برخورد با منتقدین با انواع روشها در دولت یازدهم، برخلاف اصول آزادی بیان و مش تبلیغاتی حسن روحانی در تبلیغات انتخابات سال ۹۲ میباشد، اما برخورد مستقیم و امنیتی با مردم و تشکلات مردمی که علیه امریکا و استکبار، هم مسیر با انقلاب اسلامی اقدامات فرهنگی را انجام میدهند، شیوه جدیدی است که در دولت یازدهم در پیشگرفته شده است که میبایست پاسخگوی این عملکرد خود باشد.
2.
جالب اینکه وقتی صفحات تاریخ را ورق میزنیم، مشاهده میکنیم که یکبار دیگر نیز با اینگونه رفتارهای استکبارستیز مقابله شده، و آن هنگامی بود که در آستانه ماه محرم سال یکهزار سیصد و چهل و دو دستورالعملی از سوی اداره ساواک رژیم پهلوی به هیئت ها و سخنرانان مذهبی ابلاغ گردید:
الف) بر ضد شخص اعلیحضرت (!) سخنی نگویند.
ب) از اسرائیل و آنچه مربوط به اسرائیل است، چیزی نگویند.
ج) نگویند اسلام و قرآن درخطر است و دستگاه را ضد اسلامی نخوانند!
3.
هنوز صدای گوشنواز رهبر و مقتدایمان را از یاد نبردیم که در دهه هفتاد فریاد برآوردند که:
«خدا لعنت کند دستهایی که نمیگذارند دانشجویان ما سیاسی باشند.... دانشجویان بایستی سیاسی شوند؛ یعنی فهم سیاسی پیدا کنند.» (مقام معظم رهبری، 27/6/78)
4.
و درنهایت هنوز مدت زیادی از ابراز نگرانی این پیرمراد نگذشته که دولتمردان فرمودند:
«شعار دولت، اعتدال است؛ اعتدال، شعار بسیار خوبی است، ما هم تأیید میکنیم اعتدال را؛ افراط محکوم است و بد است. سفارشی که من میکنم این است که مراقب باشید جریانهای مؤمن را با شعار اعتدال کنار نزنند؛ بعضیها این کارها را دارند میکنند، من میبینم درصحنهی سیاسی کشور؛ با شعار اعتدال، با شعار پرهیز از افراط، سعی میکنند جریان مؤمن را که درخطرها آن جریان است که زودتر از همه سینه سپر میکند، آن جریان است که دولتها را در مشکلات واقعی به معنای حقیقی کلمه حمایت میکند، کنار بزنند؛
مراقب باشید. اسلام، مظهر اعتدال است. این «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم» اعتدال است؛ «قتِلوا الَّذینَ یَلونَکُم مِنَ الکُفّار» اعتدال است؛ امربهمعروف و نهی از منکر اعتدال است - اعتدال اینها است دیگر - معنای اعتدال این نیست که ما از کارهای احساس وظیفهای که فرد مؤمن، جریان مؤمن، مجموعهی مؤمن انجام میدهد، جلوگیری کنیم.» (بیانات در دیدار مسئولان نظام ۱۳۹۳/۰۴/۱۶)
5. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ...
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-6101
ارسال نظر