به گزارش قاصدنیوز، محمدرضا شیخ زاده صبح امروز در نشست رسانه ای جشنواره جوانان جهادی خراسان رضوی در سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان استان اظهار کرد: در هفته جوان ۲۰۰ برنامه در سطح استان و ۲۲ برنامه در سطح شهر مشهد برگزار شد.
وی ادامه داد: برگزاری همایش جوان و خانواده(با بررسی مشکلات جوانان)، همایش حریم انتظار ویژه دختران، اعزام ۳۱۳ جوان با همکاری کانون جواد ائمه (ع) به جمکران در روز میلاد حضرت علی اکبر (ع)، ایستگاه صلواتی و برگزاری جشن در مقابل اداره همزمان با تولد حضرت علی اکبر (ع)، جشن تکریم از بزرگان خرد توسط جوانان، بازدید جوانان امروز با جانبازان و رزمندگان جوان دیروز و تجدید میثاق جوانان با آرمان های امام بر سر مزار شهدای گمنام در کوهسنگی مشهد تنها بخشی از اقدامات انجام شده در هفته جوان است.
شیخ زاده تاکید کرد : هر سال جشنواره ای با عنوان حضرت علی اکبر (ع) ویژه جوانان در کشور برگزار می شد اما امسال با توجه به تاکید مقام معظم رهبری برای توجه بیشتر به جوانان و همچنین نامگذاری ایشان در سال ۹۳ که «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» است، جشنواره ای را با عنوان جوانان جهادی برنامه ریزی کردیم و برای نخستین بار در خراسان رضوی آن را اجرا خواهیم کرد تا الگویی مناسب برای سایر استان ها باشد.
این مقام مسئول تقدیر از ۱۶ جوان جهادگر را از برنامه های اصلی این جشنواره دانست و متذکر شد :دستگاه های مختلف استان ۲۰ روز برای معرفی جوان جهادی حوزه خود به دبیرخانه جشنواره فرصت دارند بنابراین هر کدام از جوانان فعال جهادی می توانند به دبیرخانه اداره مورد نظر خود رفته و ثبت نام کنند.
وی معرفی جوان جهادگر و قضاوت درباره آنها را به خود دستگاه مربوط دانست و افزود : قطعا این انتخاب با وجود فعالیت هزاران جوان جهادی برای ارگان ها سخت است.
شیخ زاده افتتاح این جشنواره را ۵ تیر اعلام کرد و گفت : پس از برگزاری این جشنواره، نتایج نهایی را دفاتر مقام معظم رهبری و امام جمعه محترم مشهد ارسال خواهیم کرد تا در جریان این فعالیت قرار بگیرند و علاوه بر این در جشنواره جوان جهادی شخصیت های مختلف ملی و استانی حضور خواهند داشت.
در ادامه این نشست، دبیر کانون طلایه داران جهاد استان، فرهنگ جهادی را در قالب ۳ عنصر برای جوانان دانست و اظهار کرد: خودشناسی، شکرگزاری و خداشناسی و همچنین دشمن شناسی این عناصر هستند.
سید کاظم هاشمی در نظر گرفتن این ۳ عنصر را مهم عنوان کرد و افزود: اگر همه جوانان این مهم را در نظر بگیرند قطعا دیگر تفاوتی میان جوانان نخبه با نوع جهادگر آن وجود ندارد.
وی ادامه داد: این جشنواره در ۲ بخش ملی و استانی برگزار خواهد اما امسال فقط در خراسان رضوی اجرا می شود.
دبیر کانون طلایه داران جهاد استان با بیان این که ۲۳ دستگاه برای معرفی ۱۶ جوان جهادی با جشنواره جوان جهادی همکاری خواهند کرد ادامه داد: این جشنواره ۲ دبیرخانه علمی و اجرایی دارد که در حوزه دبیرخانه علمی به شناخت آیتم های مورد نظر جشنواره توسط کارشناسان تخصصی می پردازد.
هاشمی افزود: محقق و دانشمند جهادی، جهادگران بهداشت و درمان، خبرنگار جهادی، معلم جهادی، کارآفرین جهادی، ورزشکار جهادی، واقف و خیر جهادی، سرباز جهادی، روحانی و مبلغ جهادی، فعال قرآنی جهادی، مادر و همسر جهادی، امدادگر جهادی، مبارز و تشکل جهادی و مدیر جهادی از جمله این ۱۶ آیتم هستند که در ۴ بخش جهاد اقتصادی، علمی، فرهنگی و ایصار و شهادت در نظر گرفته شدند.
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-456
ارسال نظر